Algemene voorwaarden van PlakGoed, gevestigd te Zaandam, Nederland (ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland onder nummer 37134381).

1. Toepassing

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij PlakGoed Kinderkamerdecoratie.

2. Prijzen

Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW, exclusief verzendkosten en gelden per stuk.

3. Bestelling en levering

Na ontvangst van de bestelling stuurt PlakGoed een automatische e-mail aan de klant met daarin een kopie van het bestelformulier. Vervolgens stuurt PlakGoed binnen twee dagen na bestelling een definitieve bevestigingsmail met daarin het ordernummer, factuurnummer, een overzicht van de bestelling en het totaalbedrag. Tevens wordt vermeld hoe dit bedrag betaald dient te worden. Zodra de betaling door PlakGoed is ontvangen wordt de bestelling in productie genomen. De bestelling wordt tenslotte binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling door een bezorgdienst bij de klant afgeleverd.

4. Klachten en retourneren

Als een artikel bij levering beschadigd is of op een andere manier niet deugdelijk is, kan hierover een klacht ingediend worden. Daarvoor geldt de volgende procedure:

  • Binnen acht dagen na ontvangst van de bestelling dient een e-mail aan info@plakgoed.nl gestuurd te worden. Hierin moet de klacht duidelijk omschreven worden en het ordernummer en naam, adres en telefoonnummer vermeld worden.
  • PlakGoed stuurt binnen acht dagen een reactie terug. Indien de klacht geaccepteerd wordt, dient het ongebruikte artikel in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar het postadres van PlakGoed gestuurd te worden (

    Snekermeer 21 1509 JN Zaandam, Nederland). Voeg een briefje met ordernummer, naam, adres en bankrekeningnummer toe.

  • Zodra de retourzending is ontvangen stuurt PlakGoed hiervan een bevestiging per mail. Het aankoopbedrag wordt vervolgens zo spoedig mogelijk overgemaakt.
  • Niet aangemelde retourzendingen zullen door PlakGoed niet terugbetaald worden.
  • Klachten met betrekking tot het niet blijven plakken van de bestelde interieursticker(s) worden uitsluitend in behandeling genomen, indien er voorafgaand aan de bestelling een staaltje is aangevraagd. Hetzelfde geldt voor klachten met betrekking tot de kleur van de interieursticker(s).

5. Garantie en aansprakelijkheid

PlakGoed garandeert dat de geleverde interieur-/muurstickers deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. PlakGoed kan niet aansprakelijk gesteld worden voor welke schade dan ook, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door PlakGoed verkochte interieur-/muurstickers. PlakGoed kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade ontstaan bij het aanbrengen of verwijderen van de interieur-/muurstickers.

6. Privacy

Alle klantgegevens worden uitsluitend door PlakGoed voor de afhandeling van de bestelling en – indien hiervoor aangemeld – voor het versturen van nieuwsbrieven gebruikt. De gegevens zullen nooit aan derden ter beschikking worden gesteld.