U wilt iemand graag interieurstickers cadeau geven maar kunt zelf geen keuze maken? Geef dan een cadeaubon! U bepaalt zelf het bedrag en de bon is onbeperkt geldig. Op de achterkant van de cadeaubon is ruimte voor een boodschap en het wordt in een mooie envelop verstuurd.

Een cadeaubon bestellen? U kunt zelf een bedrag kiezen (in eenheden van € 5, € 10 of € 25) door het aantal bonnen te kiezen. Voor een cadeaubon van bijvoorbeeld € 30 bestelt u 3x de cadeaubon van € 10 of voor een cadeaubon van € 15 kiest u 1x de bon van € 5 plus 1x van € 10. U krijgt in dat geval één cadeaubon ter waarde van € 30 respectievelijk € 15 opgestuurd, aangezien u bij de bestelling van interieurstickers ook maar één cadeauboncode op kunt geven. Mocht u meerdere cadeaubonnen voor verschillende personen willen bestellen, geef dan bij Opmerkingen aan het einde van het bestelproces aan hoe de verdeling van cadeaubonnen moet zijn.

U kunt de cadeaubon ook rechtstreeks naar de ontvanger sturen door zijn of haar naam en adres bij het afleveradres in te vullen. Als u een boodschap op de kaart wilt laten zetten, kunt u deze boodschap in het vak onder Opmerkingen/bijzonderheden aan het einde van het bestelproces invullen.

U kunt de cadeaubon met iDEAL betalen of het bedrag zelf overmaken. Zodra uw betaling binnen is, wordt de cadeaubon verstuurd. De ontvanger kan de cadeaubon verzilveren door bij zijn bestelling de code van de bon te vermelden.